Aviomies vaimo teki tyylikäs keittiö ja teki kaiken ilman apua. Kuvat ennen / jälkeen.

Kiitos kaikille dochityvaniya, laita Huskies ja tilata kanavalla! Meillä on hyvin kiitollinen teille!

Ennen korjausta, huoneistossa on keittiö, luonnollinen puu väri, se näyttää varsin siisti, mutta luonnollisesti jo vanhentunut, kuten monet ovia ei säännellä, se on silti siististi lähentyvät ja joukko muita ongelmia.

Seinät on maalattu värillä bezhevaty ja ajan mittaan ovat haalistuneet monin paikoin värjättiin ja niin edelleen.

Kaikki nämä yhteiset ongelmat aikuinen erikoisuuksia, joista jokaisella on. Tarkastellaan kaikkia tässä, kun mahdollisuus ja aikaa, mies meni töihin.

Lähde:
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Vanhat huonekalut vedetty ulos hyvin nopeasti, mutta siitä huolimatta, että korjauksen aikana asunnossa jatkui elävät, teoksia ei ollut kiire, koska halusin tehdä epätavallinen ja laadukkaita, ja kiire ole Avustaja.

Omistajat ovat suunniteltu riisuttu alueet ja tehdä mielenkiintoinen kohokohta kuinka yli-paja, ja alue varattu ruokasalissa.

Toteuttaa tällaisia ​​suunnitelmia, oli tarpeen luoda alumiiniprofiilikehikosta rakenteen ansiosta budutsey, jotka on valmistettu kipsilevy.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Lisäksi uusien mallien, se on ollut ongelma uuden johtosarja, on tämäkin oli työtä ja seurauksena myyntipisteistä siirretty ja joiden valo palaa silmällä uudentyyppiset taustavalo.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Seurauksena työn kuzrya on muuttunut dramaattisesti, uusi keittiö on myös oma väri värikomponenttien puusta, mutta se on paljon pienempi ja vie suurimman osan kirkas kiiltävä varjossa.

Uuden asematason mukaisesti ilman laatat väri ylemmän julkisivun.

Huomaa, että keittiön laajennettiin takana, joten se tilavampi, valoa kulmaosan ja pesuallas hieman muuttanut.

STET syntymistä paljon tallennustilaa, ja onnistui purkamaan pöytälevy, niin että siitä tuli enemmän työskentelytilaa.

Mitä taustavalon, niin on taso 2, yksi piste kirkkaan valkoinen väri työalueen tehdä täysin selväksi ja helppo kokata, ja toisen piirin, koristeellinen violetti.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Ja tässä on samalla alueella kuin ruokasali, jossa isännät sekoittaa taustavalo polulle, mielenkiintoinen ratkaisu, mutta mitään erityistä toiminnallisuutta sitä siellä.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Seinät huoneessa ja pysyi bednovato väri, mutta niiden luonnollisesti päivitetään. ja nurkassa oikealla keittiön seisoi jääkaappi, moni olisi käynnistänyt ovensa keittiöön, joten ehkä se olisi paljon helpompaa.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Korjaus vaikka ja se vei paljon aikaa, mutta tulos näyttää hyvältä. Lisäksi ulkonäkö, toimiva keittiö tuli liian paljon paremmin.

Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5.
Lähde: https://vk.com/photo-39345508_456429510?api_access_key=de60780dd009057fd5

Haluatko tehdä hänen asunnossaan tämän korjauksen? Tai jos haluat muuttaa?

Lähetä meille tarina korjauksen postin[email protected]Jos haluat jakaa tulokset.
  • Jaa:
Instagram story viewer