Epätavallinen tehtyä ruokaa nuoren perheen uudessa rakennuksessa. Kuvat ennen / jälkeen.

Kiitos kaikille dochityvaniya, laita Huskies ja tilata kanavalla! Meillä on hyvin kiitollinen teille!

Nuori perhe sai kauan odotetun avain hänen asunnossaan, ja tietenkin ryhtyi heti korjaukset.

Meidän artikkelissa tulemme keskustelemaan juuri remontoitu keittiö, koska tämä on silloin, kun kaverit siirretään pois vahvistettujen sääntöjen ja teki mielenkiintoisen suunnittelun.

Keittiö ennen kunnostusta
Keittiö ennen kunnostusta

Ensimmäinen asia kaikki seinät olivat valmiita korjattavaksi venytetty viestintä ja sähköjohdot on tehty tulevia laitteita.

Itse asiassa tämä on yksi tärkeimmistä ja haastava vaiheissa, koska sinun täytyy miettiä etukäteen, missä ja kuinka paljon on tekniikka, ei ollut ongelmia myyntipisteistä tulevaisuudessa.

tehty esiliina
tehty esiliina

Kun kaikki seinät olivat valmiit, he alkoivat antaa lattialaatat ja esiliinan.

Kaverit tekivät hyvin epätavallinen valinta esiliina, hän päätti tehdä syvä viininpunainen väri, ja lattialaatat tumman grafiitti, lähes mattamusta.

Ikkunan täyspitkän
Ikkunan täyspitkän

Ja tässä mielenkiintoisimmat punainen esiliina on tehty paitsi keittiössä asennuksen, koska se venytetty ympäri kehä huoneen, jolloin käytetään vain osana koristeluun.

Perhe valitsi hyvin tumma sävy loppuun, mutta tumma ei tarkkoja, koska yksi seinä huoneessa on panoraamaikkunat täydellä korkeudella pääsy loggialle. Näyttää hyvin viileä.

Keittiö
Keittiö

Ruokailutila ja lepoalue erotettu erilaiset pinnat lattialle, tumma laatta valheita vain keittoalueen, kun taas muualla vyöhykkeellä asetetut laminaatti vaaleammat.

Jäljellä alue maalatut seinät vaalean harmaa maali, alkuperäinen ruokaa yleensä on kääntynyt puhdistumaan.

levähdysalue
levähdysalue

Olohuoneessa ikkunan ympärille alueella asetettu pieni sohva, joka on mukava illalla.

keittiö Ruoanlaitto
keittiö Ruoanlaitto

Viimeisenä kuvassa näkyy kerätyt keittiö, alempi osa julkisivua tehdään harmaa värisävy on hieman tummempi väriä seiniin ja yläosa on valkoinen.

Koska suuri määrä valaistus, kuten luonnon ja keinotekoinen ruoka ei tunnu tumma ja synkkä, vaan hyvin valoisa ja viihtyisä.

Lähde, jossa otimme kuva: https://vk.com/photo-39345508_457436435?api_access_key=278abbe08710b7ac17

Haluatko tehdä hänen asunnossaan tämän korjauksen? Tai jos haluat muuttaa?

Lähetä meille tarina korjauksen postin[email protected]Jos haluat jakaa tulokset
  • Jaa:
Instagram story viewer